Butiksmedarbetare Täby Centrum och Sturegallerian

Job description

LAKRIDS BY JOHAN BÜLOW SÖKER NY PERSONAL


Lakrids by Johan Bülow söker butiksmedarbetare till våra butiker i Täby Centrum och Sturegallerian, med stor passion för kundbemötande och försäljning. Förutom att vara en bra säljare ska du ge våra kunder en upplevelse utöver det vanliga.
Som person har du en utpräglad servicevana och har lätt för att anpassa dig till olika situationer och människor. Du har en professionell och vänlig attityd och har lätt för att samarbeta med andra. Tidigare branscherfarenhet är inte avgörande, bara lusten till försäljning och att ge varje kund förstklassig service finns, så ska vi lära dig allt om Lakrids.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från försäljning- eller servicebranschen. Du bör ha en hög energinivå och förmåga att bevara fokuseringen speciellt när det är högt kundtryck.


Lakrids by Johan Bülow är en dansk producent av högklassig lakritskonfektyr. Alla varor produceras i fabriken strax utanför Köpenhamn. Lakrids by Johan Bülow kännetecknas av ärlighet, kreativitet och sammanhållning. Trots att bolaget bara är elva år gammalt, finns man redan i Norge, Sverige, Tyskland, Danmark, Nederländerna och Förenade Arabemiraten och har totalt 25 butiker.
www.lakridsbybulow.com

Requirements

Vi söker deltidspersonal, kan även bli aktuellt med heltidstjänst framöver.
Tjänsten inkluderar kvälls- och helgarbete.
Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.